In opdracht van diverse bedrijven heeft Stomerij-Wasserij Haaglanden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Hieronder treft u een klein overzicht aan.

7MIeVTxD_400x400Voor Golfbaan Delfland haalt Stomerij-Wasserij Haaglanden dagelijks het vuile wasgoed en de werkkleding van de ruim 50 medewerkers op, reinigt dit en brengt het gestoomd terug. Hierdoor kunnen de gasten er vanuit gaan dat zij douchen met schone handdoeken en dat er schoongemaakt wordt met schone doeken. Ook kunnen de medewerkers prettig werken in schone werkkledij.

 

duinrell_logo_2

Voor vakantiepark Duinrell Wassenaar reinigt Stomerij-Wasserij Haaglanden jaarlijks de gordijnen van de honderden vakantiehuisjes. Hiermee kunnen de gasten zorgeloos genieten van hun schone bungalow.

 

dswVoor zorgverzekeraar DSW hebben wij op hun locatie in Schiedam maarliefst 450 nieuwe jaloezieën geleverd. Daarbij komen wij jaarlijks terug om deze af te halen en na reinigen op onze locatie in Den Haag weer terug te hangen zodat de medewerkers van DSW in een frisse omgeving hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

 

Voor HBS Craeyenhout, voetballend in de Topklasse van Nederland, verzorgt hbs-logo_1373040697Stomerij-Wasserij Haaglanden de kleding. Wij halen iedere maandag alle kleding (tenues, trainingspakken, trainingskleding) van het 1e en het 2e elftal en de A1 op. Na het wassen en opvouwen van de kleding zorgen wij dat het zo snel mogelijk weer netjes in de kleedkamer staat.

 

slotervaartziekenhuisVoor het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam zijn wij de back-up op het gebied van de gordijnen in het ziekenhuis. Drie dagen per week zijn wij aanwezig om spoedklusjes op te lossen. Denk hierbij aan het vervangen van gordijnen en separatie gordijnen. De vuile gordijnen nemen wij mee naar Den Haag waarna zij na chemische reiniging weer retour Amsterdam gaan. Ook gebruiken wij onze chemische reiniging voor bedrijfskleding.

 

indexVoor de Sinterklaas Centrale in Den Haag reinigen wij ieder jaar na de Sinterklaas periode alle Sinterklaas en Zwarte Pieten pakken. Doordat wij de pakken netjes inpakken met plastic kunnen ze weer veilig een jaar de stalling in zonder dat ze verstoffen.

 

logo_steegmanVoor Steegman Elektrotechniek reinigen wij jaarlijks alle gordijnen in het pand in Den Haag. In de ochtend komen wij alle gordijnen afhalen waarna ze goed worden gecodeerd (ze moeten immers wel op de juiste plaats terugkomen). Na reiniging worden ze nog dezelfde middag teruggehangen.

 

FQUpDawrVoor diverse vakantieparken van Roompot Vakanties door het hele land hebben wij alle gordijnen en beddengoed chemisch gereinigd. Met een grote vrachtwagen werden alle huisjes leeggehaald en werd het textielgoed meegenomen naar Den Haag. Twee dagen later hing alles weer fris op de juiste plaats terug waardoor de gasten van Roompot weer van een schoon en gezond huisje konden genieten.

 

10063166_300x300Voor het Kurhaus in Scheveningen hebben wij de opdracht gekregen, in samenwerking met BOON binnenraambekleding & stoffering, om diverse ruimtes te voorzien van hoogwaardige kwaliteit laminaat en gordijnen.

 

Laurens_logo-r-800x0

 

Voor de diverse verzorgingstehuizen van Laurens in Rotterdam verzorgen wij periodiek alle gordijnen en bedgordijnen. In goed overleg met de facilitaire dienst maken wij een planning zodat de cliënten van het verzorgingstehuis zo min mogelijk last ervaren. Omdat er niet geslapen kan worden zonder gordijnen hanteren wij de afspraak dat de gordijnen ‘s-middags weer fris terug worden gehangen of er worden reserve gordijnen opgehangen.