Stomerij-Wasserij Haaglanden is al sinds 1994 actief in het reinigen van textiel voor particulieren, wellicht voorheen bekend bij u onder de naam Dry Cleaning Center. Nagenoeg alle kledingstukken kunnen bij ons behandeld worden. Met het NETEX Kwaliteitsgarantie keurmerk bent u er zeker van dat uw textiel met alle zorgvuldigheid zal worden gereinigd. Bij onze vestiging op de Kerketuinen in Den Haag bent u tijdens onze openingstijden zonder afspraak welkom uw textiel langs te brengen en op te halen.

frame4

 

Stomerij-Wasserij Haaglanden biedt voor u de volgende diensten aan:

Wassen

Met wasmachines met een inhoud van maar liefst 20 kilogram is Wasserij-Stomerij Haaglanden in staat grote partijen en diverse soorten wasgoed te wassen.

Stomen

Stomen
Onze afwerkapparatuur zorgt dat het textiel zijn eigenschappen behoudt op het gebied van stevigheid, grip en kwaliteit.

Strijken

Met onze persmachines strijken en persen wij uw textiel. Ook hierbij wordt zorg gedragen voor de kwaliteit van uw textiel. Daarbij verdwijnen vouwen en ongeregeldheden in bijvoorbeeld uw kledingstukken als sneeuw voor de zon, wel zo prettig.

Chemisch Reinigen

Naast onze wasmachines hebben we nog twee chemisch reinigen machines die gebruik maken van het chemisch reinigingsmiddel perchloorethyleen, ook wel PER genoemd en koolwaterstof, ook wel KWL genoemd. Het voordeel hiervan is dat het vlekken van olie, vet of bijvoorbeeld teer uit het textiel haalt. Een bijkomend voordeel is dat het milieuvriendelijk is en het textiel zo min mogelijk aantast.

Waterafstotend & Brandvertragend

Op verzoek kunnen wij sommige textielstoffen waterafstotend of brandvertragend maken.

Halen & Brengen

Vanaf bepaalde hoeveelheden bestaat de mogelijkheid dat wij bij u langs komen om het wasgoed op te halen en weer terug te brengen. Ook kunnen wij op locatie bijvoorbeeld uw raambekleding ophalen en weer terughangen.

Bel of stuur een mail voor de mogelijkheden. Klik hier voor onze contactgegevens.