Voor bedrijven is Stomerij Wasserij Haaglanden de geschikte partner voor het onderhoud & nieuw levering van uw textiel. Van werkkledij tot keukentextiel en van raambekleding tot tapijt. In overleg met u kan er een op maat gemaakt plan worden gemaakt. Flexibiliteit is een van onze grote voordelen en wij staan voor u klaar wanneer dat u uitkomt.

 

Onderhoud

Werkkleding

Voor alle bedrijven kunnen wij de werkkleding reinigen. Maatpakken, overhemden, overalls, jassen, brandwerende kleding, voetbaltenues noem het maar op. Hierin kunnen wij met u bepalen op welke tijden wij de kleding op komen halen, op welke manier dit gewassen danwel gereinigd wordt en wanneer wij het weer terug komen brengen.

Wasgoed

Wasgoed heeft nagenoeg ieder bedrijf. Aangezien het wassen hiervan vaak niet tot de core-business van u bedrijf behoort is het prettig als dit uit handen wordt genomen. Stomerij Wasserij Haaglanden komt het graag bij u ophalen en zorgt dat het weer snel netjes opgevouwen en gesorteerd bij u terug is.

Raambekleding

Ook op dit gebied heeft Stomerij Wasserij Haaglanden door de jaren heen genoeg ervaring opgedaan waardoor het in staat is alle soorten raambekleding te kunnen reinigen. Geen gordijn, vitrage, lamel of jaloezie is te gek. Onze geavenceerde machines zorgen ervoor dat uw bedrijfsruimtes weer voorzien zijn van frisse, schone raambekleding. Door de zon verkleuren deze materialen snel en daarbij trekt het veel stof aan. Regelmatig laten reinigen is de oplossing.

Tapijt

Met onze speciale tapijtmachines kunnen wij uw tapijt weer zo goed als nieuw krijgen. Door middel van speciale tapijtreinigingstechnieken onttrekt het vuil zich uit het tapijt en wordt het tapijt weer fris en kleurrijk.

 

Nieuw levering

Stomerij Wasserij Haaglanden levert in samenwerking met BOON binnen raambekleding de beste kwaliteit op maat. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Raambekleding

Op het gebied van raambekleding kan Stomerij Wasserij Haaglanden de nieuwe aankleding van uw bedrijf volledig ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor gordijnen, vitrage, jaloeziën, lamellen maar ook zonwering behoort tot ons assortiment. Wij komen vrijblijvend bij u langs om op te meten en een offerte te maken. U kunt hierbij langskomen in onze showroom of wij nemen diverse stoffen mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u inmiddels informeren wat het beste is voor uw bedrijf. Indien u akkoord gaat met de offerte laten wij de bestelling op maat maken en kunnen wij het indien gewenst bij u plaatsen. Hierbij is het daarna mogelijk een onderhoudscontract met ons af te sluiten om de materialen te laten reinigen.

Stoffering

Ook wat betreft stoffering zit u bij ons goed. Wij leveren laminaat, vloerbedekking en vinyl op maat. Door onze vakkundige medewerkers garanderen wij dat de vloer altijd perfect gelegd wordt.

Interesse in een van onze producten of diensten gekregen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!